Tudi če skrbiš za svoje zdravje, ni enostavno vedeti,kako fit si dejansko-to nalogo prevzame ONE SMARTDIET , saj ti ta mali pripomoček med drugim izmeri tudi delež telesne maščobe.


Stalen vpogled v delež telesne maščobe


ONE SMARTDIET  je verjetno najmanjša naprava za merjenje deleža telesne maščobe.Zaradi svoje velikosti in 20-gramske teže se udobno prilega v vsak žep, tako da jo lahko uporabljaš kjer koli.4 kontaktne elektrode ti izmerijo delež telesne maščobe v %,maso telesne maščobe v kg, mišično maso v kg ,indeks telesne mase (ITM), nato pa ti naprava preračuna bazalni metabolizem v kcal in ti vrednosti prikaže na tvojem pametnem telefonu. V aplikacijo naprave moraš vnesti le podatke, kot so tvoj spol, teža in višina, in naprava sama analizira vse potrebno.


Enostavno prenašanje naprave zaradi tankega ohišjaNajpomembnejše imformacije


Enostavna uporaba

ONE SMARTDIET se lahko uporablja kadar koli in kjer koli.  

Povezana BLE

ONE SMARTDIET se lahko hitro poveže s tvojim pametnim telefonom-Bluetooth 4.0 

Natančnost

Natančnost naprave ONE SMARTDIET je bila preverjena in primerjana z drugimi medicinskimi pripomočki, in sicer je z 98,8% na najvišji ravni.

 

Mini igra

Mini igra,ki temelji na aktivnosti in spodbuja tek.Funkcija aktivnosti v aplikaciji ONE SMARTDIET je združljiva z merilnikom aktivnosti Fitbit Tracker. 

Rezultati

ONE SMARTDIET ti pomaga določiti pravilno vadbo in prehrano. Prav tako ti pokaže,kakšen je tvoj metabilični tip.Za moške je na voljo 18,za ženske pa 36 tipov.


ONE SMARTDIET

118,80 €

  • verfügbar
  • 1 - 3 Tage Lieferzeit1

Aplikacija


Aplikacijo za ONE SMARTDIET si lahko preneseš iz trgovine  Google Play ali iz Applove trgovine App Store. Poleg  tega lahko aplikacijo preneseš s pomočjo kode QR na embalaži.


Zagon aplikacije


Ko zaženeš aplikacijo, se moraš strinjati s pogoji uporabe.ONE SMARTDIET podpira Bluetooth4.0(ble), zato ne potrebuješ code PIN na svojem pametnem telefonu.


Vnesi svoje podatke


Vnesi svoje ime, spol,težo,višino in leto rojstva.Ženske morajo izbrati še med obliko jabolka(apple)-vitek spodnji deltelesa,ali hruške(pear)-vitek zgornji del telesa.V spodnjem območju navigacije izberi gumb za merjenje in vkluči napravo ONE SMARTDIET.Zasveti modra kontrolna lučka in naprava se poveže s tvojim pametnim telefonom ter izmeri telesno sestavo.


Kaj prejmete v kompletu?O našem podjetju


Že 22 let poslujemo na področju športne opreme.Avstrijsko združenje Auftragnehmerkataster Österreich,ki vodi register avstrijskih ponudnikov,nas je ocenilo kot primerno podjetje za oddajo javnih naročil!Preberite več o nas-pritisnite na gumb.