Pentru cine se preocupa de sanatatea lui este bine de stiut ca exista ceva nou pe piata europeana care te ajuta sa stii cat de in forma esti .


Grasimea corporala mereu sub control


ONE SMARTDIET  noua descoperire in domeniul sanatatii iti poate fi un mare ajutor si iti prezinta cu exactitate printre altele grasimea corporala . Acest aparat in greutate de 20 g puteti sa-l aveti tot timpul la dumneavoastra. Cu ajutorul celor patru electrozi de contact aparatul va masoara in procente % si in kilograme kg grasimea corporala , masa musculara , BMI si metabolismul masurat in kcal. Evaluarile sunt prezentate pe telefonul mobil cu ajutorul unui APP special .Este nevoie  doar sa va treceti sexul, greutatea si inaltimea ,iar aparatul va analizeaza toate acestea. 


Minuscul - design elegantCele mai importante functii


Usor de manevrat

ONE SMARTDIET  poate fi in orice moment si in orice loc utilizat.  

 

BLE  contact

ONE SMARTDIET  poate fi repede conectat cu telefonul tau-Bluetooth 4. 0 

 

Exactitate

Acest aparat ONE SMARTDIET  a fost verificat si comparat cu alte aparate medicale si prezinta o exactitate de 99,8%.

 

Mini-joc

Acest mini-joc  este compatibil cu Fitbit tracker.

 

Resultate

ONE SMARTDIET iti prezinta exercitiile de care ai nevoie si mancarea potrivita pentru metabolismul pe care il ai.Pentru barbati sunt 18 tipuri disponibile , iar pentru femei 36 de tipuri . 


ONE SMARTDIET

118,80 €

  • verfügbar
  • 1 - 3 Tage Lieferzeit1

App


ONE SMARTDIET App poate fi descarcat de pe  Google Playstore sau de pe  Apple Appstore . Desigur poti sa descarci acest App si cu codul QR de pe pachetul aparatului .


Pornirea programului App


Trebuiesc citite si  respectate instructiunile de intrebuintare inainte de a porni  App-ul.Pentru ONE SMARTDIET nu ai nevoie de cod PIN  numai de Bluetooth 4.0 (ble).


Introducera datelor


Mai intai scrieti numele , sexul, greutatea, inaltimea si data de nastere. Femeile cu partea de sus a corpului mai ingusta fac parte din categoria Apple-para, iar celelalte din categoria Apple-mar.

Activeaza din partea de jos a sistemului de navigatie butonul de pornire a aparatului ONE SMARTDIET. Cind apare lumina albastra aparatul se conecteaza cu telefonul si masoara compozitia corpului.


Ce primiti daca comandatiDespre  distribuitori


Firma austriaca autorizata de stat ,care de 22 de ani se ocupa de montarea si intretinerea salilor de sport din scoli, cluburi sportive si sali de fitness.Mai multe informatii apasati  SSCE-Sport.