Čak ako se ne baviš svojim zdravljem ,nije lako znati koliko si fit - ONE SMARTDIET preuzima taj zadatak, jer ovaj mali Gadget između ostalog mjeri udio masnoće tvoga tijela.


Udio masnoće tijela uvijek u vidu


ONE SMARTDIET je vjerojatno najmanji uređaj mjerenje udjela masnoće tvoga tijela. Svojom veličinom i težinom od 20 grama ovaj uređaj pristaje komotno u svaki džep, tako da ga možeš koristiti i na putu. Pomoću 4 kontaktne elektrode udio masnoće tvoga tijela se mjeri u %,masa masnoće tvoga tijela u kg, tvoja mišićna masa u kg, tvoj indeks mjera tijela (BMI), te se izračunava osnovni metabolizam u kcal i nakon toga prikazuje na tvom pametnom telefonu. U pripadajuću aplicaciju moraš unijeti samo podatke o tvome spolu, težini i visini i već će sve važno biti analizirano .


Prenosiv uslijed tankog dizajnaNajvažnije informacije


Jednostavno korišćenje

ONE SMARTDIET svatko može koristiti  u svakom trenutku i na svakom mjestu.

 

BLE veza

ONE SMARTDIET možeš brzo povezati s tvojim pametnim telefonom -  Bluetooth 4.0

 

Preciznost

Preciznost uređaja ONE SMARTDIET  je verificirana i uspoređena s drugim medicinskim uređajima i kreće se sa 98,8% na najvišoj razini.

 

Mini igra

Mini igra koja je temeljena na aktivnosti i potiče hodanje. Funkcija aktivnosti na ONE SMARTDIET aplikaciji je kompatibilina s Fitbit Trackerom.

 

 Rezultati

ONE SMARTDIET određuje tvoi ispravan  trening i hranu. Uređaj za tebe određuje, kojem tipu metabolizma pripadaš. Za muškarce na raspolaganju stoji 18 tipova, a za žene 36 tipa.


ONE SMARTDIET

118,80 €

  • verfügbar
  • 1 - 3 Tage Lieferzeit1

Aplikacija


ONE SMARTDIET  aplikaciju možeš usnimiti preko Google Playstore ili preko Apple Appstore. Osim toga možeš preko QR-šifre na pakiranju aplikaciju skinuti.


Pokreni aplikaciju


Moraš prihvatiti uvjete poslovanja kada pokrećeš aplikaciju.  ONE SMARTDIET podržava Bluetooth 4.0 (ble), dakle ne trebaš PIN šifru na tvom pametnom telefonu.


Unesi tvoje podatke


Unesi svoje ime, spol, težinu, visinu i godinu rođenja. Žene još moraju birati između apple-jabuka (vitki donji dio tijela) i pear-kruška (vitki gornji dio tijela).

U donjem području navigacije izaberi komandnu površinu za mjerenje i uključi ONE SMARTDIET . Kontrola svijetli u plavoj boji i uređaj se povezuje s tvojim pametnim telefonom i sastav tvoga tijela se mjeri.


Što se isporučujeO našem poduzeću


Mi smo u već 22 godine aktivni u poslovanju sa sportskim uređajima.

 

Mi smo u prihvatnom katastru Austrije vođeni kao prikladno poduzeće za dodjelu javne ruke!!

 

Informirajte se o nama - molimo koristite gumb